Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy éve várja gazdáját egy kutya a jászberényi kórház udvarán

/
/
/

El­kezd­tek új gaz­dát ke­resni a hű­sé­ges kan ku­tyus­nak, Vi­li­ké­nek.

Meleg otthont keres Vilike, a jászberényi kórház udvarán élő 2-3 év körüli zsemleszínű kan kutyuska.

Az állat már egy éve várakozik ott. A helyiek szerint annak idején kórházba került a gazdája, ő pedig utána szökött.

A tulajdonos azonban meghalt, hűséges ebe viszont továbbra is ott várja. Vili az elmúlt egy évben a kórházi dolgozók, betegek és látogatók kedvence lett, akik most egy nemes tettel szeretnék kimutatni szeretetüket az eb felé:

elhatározták, hogy gazdát találnak neki.

Az összefogásban a jászberényi Fehér Farkas önkéntesekből álló csoport is a segítségükre van. Ők segítenének a kutyus befogásában is, ha jelentkezne egy gazdajelölt. „A jó emberek etetik, viszont sajnos sokan bántják is őt. Ennek az a következménye, hogy elég tartózkodó, de akin érzi, hogy szeretettel fordul felé, azzal barátságos” – mondta a -nak Tünde, a Fehér Farkas csoport egyik tagja.

Éva, a kórház egyik dolgozója lapunknak azt mondta, Vilit nem az éhség fenyegeti, hiszen rendszeresen etetik. „Épp ma tettem neki félre két csontot. Viszont a kórház udvara nem zárt, ki tud menni az utcára, és ott könnyen elüthetik. Az is félő, hogy az ÁNTSZ sem venné jó néven, hogy Vili itt lakik – magyarázza Éva. „Amikor idekerült, még Öcsinek szólítottam, azután neveztük el Vilmosnak. De

hallgat már a Vilire is. Nem szemtelen kutya, és a hangját is alig lehet hallani,

ráadásul még a macskákkal is kijön” – mondja a nő, aki szerint biztosan hiányozna nekik a kutyus, ha gazdára lelne, de nyugodtabbak lennének, hogy állandó otthona és társa van…

ripost.hu

 

Hozzászólások
Megosztás